Κατασκευή

Στους μηχανικούς της εταιρείας μας αρέσουν οι προκλήσεις. Είτε πρόκειται για την κατασκευή ενός μεγάλου και περίπλοκου κτηρίου είτε για την ενεργειακή αναβάθμιση ενός υφιστάμενου κελύφους, η πρόκληση για εμάς είναι η επίτευξη του στόχου που θέτουμε στην αρχή. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έργα υψηλής ποιότητας κατασκευής, τηρώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα σε περιβάλλον ασφάλειας.

Στη CITIC αναλαμβάνουμε έργα τόσο μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας και προσφέρουμε υπηρεσίες από εξειδικευμένες υπεργολαβίες έως και ολοκληρωμένες λύσεις γενικής εργολαβίας.

Τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν είναι το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, η διάθεση για καινοτόμες λύσεις και η καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με όλους τους συντελεστές υλοποίησης ενός έργου. Σε κάθε έργο επικεντρώνουμε την προσπάθειά μας ώστε να αποκομίσει ο πελάτης μας βιώσιμες λύσεις υψηλής αξίας με ασφάλεια, ταχύτητα και οικονομία.

Τα ακίνητα συνοδεύονται από φάκελο πιστοποιητικών και εγγυήσεων ενώ προσφέρουμε και μετακατασκευαστικές υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων (property management) και διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management).