Προφίλ

H CITIC, είναι μια εταιρία με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη ακινήτων και την κατασκευή οικοδομικών έργων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 2014 από τους πολιτικούς μηχανικούς Ζήνωνα Μάτη και Νικόλαο Δημητριάδη με όραμα την κατασκευή κτιρίων υψηλών δομικών προδιαγραφών. Σε έναν κλάδο με ασαφές πλαίσιο, εισήγαγαν τη δική τους φιλοσοφία, βασισμένη στο ήθος και στην αυστηρή εφαρμογή των κανόνων κατά την διαδικασία κατασκευής, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές τεχνικές προδιαγραφές και τα σύγχρονα κατασκευαστικά πρότυπα.

Δραστηριότητες

Συμπληρωματικές δραστηριότητες αποτελούν η εκπόνηση τεχνικών μελετών, η έκδοση οικοδομικών αδειών καθώς και η πάσης φύσεως τεχνική υποστήριξη της κύριας δραστηριότητας

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας εδράζεται στην αντιμετώπιση κάθε έργου με ήθος και συνέπεια. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε καινοτόμα κτίρια, με έμφαση στην αισθητική αρτιότητα, τη λειτουργικότητα και τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και ανάγκες των χρηστών. Η πολυετής εμπειρία, η βαθιά τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση σε θέματα νέων υλικών, τεχνολογίας και σχεδιασμού εγγυώνται την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των έργων που ανταποκρίνονται στις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές.

Σχέδιο & Περιβάλλον

Δομικό στοιχείο της σχεδιαστικής μας φιλοσοφίας αποτελεί η δημιουργία κτιρίων εναρμονισμένων με το άμεσο και ευρύτερο περιβάλλον. Υιοθετώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, εφαρμόζουμε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής σχέσης κόστους – απόδοσης. Στόχο μας αποτελεί, από το στάδιο της μελέτης έως την ολοκλήρωση του έργου, η διασφάλιση της απόδοσης υπεραξίας σε κάθε έργο μας και η βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των πελατών μας.

Η Ομάδα

 

Μία ομάδα έμπειρων μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων, που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων. Καινοτόμες λύσεις με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και την ορθολογική διαχείριση πόρων.

Νίκος Δημητριάδης
Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, MBA

Ζήνων Μάτης
Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, MBA

Γωγώ Μανώλα
Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Κυριακή Γρηγοριάδου
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, MSc

Φιλιώ Μυριοκεφαλιτάκη
Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ

Μάριος Δημητρίου
Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, MSc

Μάκης Ασλανίδης
Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ

Σπύρος Τασίκας
Μηχανικός Δομικών Έργων

Σωτηρία Γιουλδούρη
Μηχανικός Έργων Υποδομής, MSc

Γιώργος Γεωργιάδης
Εργοδηγός

Roland Jaku
Εργοδηγός